Welkom bij groep 4B

Lieve kinderen, ouders en verzorgers van 4B

De zomervakantie is nu echt bijna voorbij en wij kunnen niet wachten om met de groep aan de slag te gaan. Vol energie gaan we er tegenaan en gaan wij, met zijn allen, ervoor zorgen dat dit een fantastisch, knallend en leerzaam jaar gaat worden!
Groep 4 is een jaar waar wij heel veel nieuwe dingen gaan ontdekken en leren. 

Dit jaar zal ik (juf Saartje) de hele week aanwezig zijn in de groep en juf Marianne komt 4 ochtenden (di, wo, do en vr) als duo-leerkracht ondersteunen, helpen en begeleiden. 

Alle leuke en belangrijke gebeurtenissen/informatie zullen op de website worden geplaatst. Dus houdt de site goed in de gaten!

Voor vragen ben ik te bereiken via

Saartje swal@oase.lucasonderwijs.nl

Maar langslopen na schooltijd kan natuurlijk ook altijd.

Groetjes Saartje van Walstijn

 

Nieuws uit de groep

Gym op dinsdag

Beste ouders/verzorgers,

Op dinsdag beginnen wij de dag met gym. De kinderen mogen gelijk naar het gymlokaal komen en die deur zal vanaf 08.20 open zijn aangezien de gymles start om 08.30. 

Groente en fruit

Beste ouders/verzorgers,

Van woensdag tot vrijdag krijgen wij als 10-uurtje fruit en groente om te eten. Je hoeft in principe dus niks meer mee te geven. 

Stofzuigers

Beste ouders/ verzorgers,

Vorige week zijn wij begonnen met klassentaken. Bijna ieder kind is verantwoordelijk voor een bepaalde taak. Deze week zijn de stofzuigers (kinderen die aan het einde van de dag de klas moeten vegen): Sophie en Hawin
Deze zullen dus iets later naar buiten komen.

Klassenouders

Hai,

Dit jaar ben ik voor het eerst klassenouder van de klas van één van mijn kinderen, Kris Bruin uit klas 4b. Kris is 7 jaar en mijn dochter Ayden is 10 jaar. Ayden zit op de Pastoor van Arsschool, de zusterschool van de Oase, waar Adam ook de directeur van is. Kris, Ayden en ik zijn samen met mijn vriend afgelopen jaar verhuisd. Beide kinderen op een andere school, dus voor mij 's-Ochtends niet altijd naar de klas brengen. Maar Kris is een stoere gozer, dus loopt hij zelf naar de klas. Nadeel is dat ik neit direct kan zien wat op het bord bij de klas is geschreven. 
Klassenouder zijn is nieuw voor mij, dus steun ik nog een beetje op Jitske en Saartje en help ik waar nodig. 
Natuurlijk maken de kinderen van groep 4b er een mooi jaar van en helpen wij de juffen van groep 4b daarbij! Voor vragen en ideeën? Email: mandyfehling28@gmail.com

Met vriendelijke groet, Mandy Fehling

Hallo,
Dit jaar ben ik weer één van de klassenouders van groep 4b. Mijn naam is Jitske. Ik ben getrouwd met Mark en samen hebben wij 2 jongens. Daan van 9 jaar in 5b en Bram van 6 jaar is groep 4b. Vorig jaar was ik al klassenouder en vond dit leuk om te doen. Ik zit ook in de OR, dus ik ben regelmatig op school te vinden. Ik vind het erg leuk om samen met Mandy, juf Saartje en juf Marianne komend schooljaar te helpen en te ondersteunen daar waar zij hulp bij nodig hebben. Dit kunnen wij als klassenouders natuurlijk niet alleen en daarom krijgen jullie af en toe een mail van ons om te helpen daar waar het nodis is.
Mocht je nog andere leuke ideeën of vragen hebben spreek mij dan aan op school of stuur mij een mailtje op jitskeschouten@gmail.com
We gaan er een leuk en enthousiast schooljaar van maken met elkaar!

Groetjes,

Jitske

Gymlessen

Dag
Van
Tot
Dinsdag
08:30
09:15
Woensdag
11:30
12:15

Huiswerk

Dag
Datum
Beschrijving
+ en - sommen oefenen tot 100.
+ en - sommen oefenen tot 20 op tempo
12 spelling categorieen oefenen
Tafels van 1, 2, 3, 4, 5 en 10

Agenda

Dag
Datum
Beschrijving
Donderdag
20 juni 2019
Informatieavond nieuwe groepen 8
Maandag
24 juni 2019
Sportdag gr. 3 t/m 8
Woensdag
26 juni 2019
Sportdag gr. 1/2