Welkom bij groep 1/2E

Juf Iris
Graag stel ik mij even aan u voor. Mijn naam is Iris Mooijman-van der Lubbe en ik ben op maandag, dinsdag en vrijdag de leerkracht van 1/2E.

Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich prettig en veilig voelt in de klas, dit is de basis om nieuwe dingen te leren. De open- en eerlijkheid van kleuters maken mijn werk extra leuk! De kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en leren op die manier steeds weer nieuwe dingen.

Zelf ben ik woonachtig in Stompwijk samen met mijn man René en zoontje Joris. Ik ben gek op dieren en zelf heel actief in de paardensport.

Wanneer u vragen heeft kunt u mij altijd mailen ( imoo@oase.lucasonderwijs.nl ) of kom gewoon even binnenlopen!

Juf Elly

Juf Esther
Op maandag en dinsdag loopt juf Esther stage in 1/2E. Zij is een vierdejaars student en loopt dit jaar zijn LIO-stage bij ons!

Weetjes

Gym

Wij gymmen drie keer per week. Op maandag en woensdag in de kuil, onder begeleiding van de groepsleerkracht. Op dinsdag in de grote gymzaal onder leiding van de vakleerkracht - Juf Nina. Het is fijn als de kinderen op deze dagen kleding hebben die makkelijk aan en uit kan. De bakken met gymtassen staan op de plank boven de kapstok. Neemt u de gymkleding zo nu en dan even mee naar huis om te wassen?

Whiteboard

Naast de deur van het lokaal hangt een whiteboard. Hierop staat van alles wat voor u van belang kan zijn. Denk hierbij aan informatie over activiteiten of eventuele bijzonderheden, maar ook intekenlijsten e.d.

Klassenouders

De klassenouders zijn dit jaar:

• Kim (de moeder van Noud)
  • Laura (de moeder van Sofie)

18 december 2019
Kerstmusical groepen 7 avondvoorstelling voor ouders